Abaut d blog


Za one koji me poznaju, ovaj blog neće predstavljati iznenađenje, već više neki logičan sled događaja. Uostalom, krajnje je vreme bilo da evrovizijske „svečanosti“ dobiju svoje zasluženo mesto na domaćoj blogosferi, i to na jedan „opušteniji“ način.

A za one koji me ne poznaju, šta da vam kažem – dobrodošli na blogić posvećen isključivo Eurosongu i svim propratnim dešavanjima vezanim za (svidelo se to nekome ili ne), najveći kič/kemp muzički cirkus na svetu. Evroviziju (kako smo nekada svi zvali ovo takmičenje) pratim od malih nogu, i samim tim nema mesta lažnoj skromnosti – prilično sam potkovana kada je ESC u pitanju. Ovaj blog je nastao kao posledica moje (patološke) potrebe da pišem o svom guilty pleasure-u, ali i da priču o ovako zabavnoj temi odvojim od svojih kudikamo ozbiljnijih pisanija. That pretty much sums it up.

Ah, da. Naravno, najbitnije: linkovi za DL su „a must“ kada je ovakav blog u pitanju, tako da neću štedeti svoju internet konekciju da sa vama podelim brojne bisere takmičenja koje „greje srce Evropljana“ još od 1956. godine. ;)

3 komentara:

SadClown said...

Rizikujem da ispadnem glup u društvu... Ali šta ti znači naziv bloga? :D

SadClown said...

Povlačim pitanje, skontao sam xD

Siobhán said...

Moj skromni omaž velikoj Bebs. :) Toliko glupo da jednostavno mora da bude gotivno. :)

Post a Comment

Daaaaa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...